ثبات ریزمغذی های پیشرفته در pH های مختلف در مقایسه با سایر ریزمغذی ها بسیار مهم است. چرا که با افزایش pH ، ریزمغذی های سنتی نا محلول می شود. این ریزمغذیها، ممکن است در خاک، در آب یا در سطح برگ، با شوک pH روبرو شوند. همانطور که در عکسهای ذیل مشخص است، دو عکس اول، نمونه سولفات روی است، که در pH های بالاتر از 5.5 شدیدا رسوب داده و امکان جذب ندارد. در حالیکه، نمونه کلاته شده با EDTA، در pHهای بسیار بالا نیز کاملا ثابت و پایدار است.
تصویر آخر، مربوط به روی کلاته شده با ادتا می باشد.
دیدگاه خود را بنویسید