Posts
ثبات ریزمغذی های پیشرفته در pH های مختلف در مقایسه با سایر ریزمغذی ها بسیار مهم است. چرا که با افزایش pH ، ریزمغذی های سنتی نا محلول می شود. در خاک، در آب یا در سطح برگ، نا محلول به سرعت
تامین غذای پایدار، کافی و مغذی برای جمعیت در حال رشد یک چالش بزرگ برای کشاورزی و جامعه تحقیقات گیاهی است. از این نظر، محتوای ریز مغذی معدنی محصولات غذایی سزاوار توجه ویژه است. کمبود ریزمغذی ها در خاک و گیاهان کشت شده یک مشکل جهانی است که بر تولید محصول و ارزش غذایی گیاه و همچنین سلامت و رفاه انسان تأثیر منفی می گذارد
ریزمغذیها بر رشد، کیفیت و ارزش بازار محصولات باغبانی تأثیر اساسی دارند. عرضه متعادل ریز مغذیها باعث افزایش اندازه، رنگ، طعم و عملکرد کلی میوه میشود. ریزمغذی ها پروفایل های غذایی محصول را غنی می کنند و نگرانی های جهانی در مورد سوء تغذیه را برطرف می کنند.•مدیریت موثر ریزمغذی ها می تواند چالش های بهداشت جهانی و محیط زیست را کاهش دهد.
تامین غذای پایدار، کافی و مغذی برای جمعیت در حال رشد یک چالش بزرگ برای کشاورزی و جامعه تحقیقات گیاهی است. از این نظر، محتوای ریز مغذی معدنی محصولات غذایی سزاوار توجه ویژه است. کمبود عناصر ریز مغذی در خاک و گیاهان کشت شده یک مشکل جهانی است که بر تولید محصول و ارزش غذایی گیاه و همچنین سلامت و رفاه انسان تأثیر منفی می گذارد. در این بررسی، ما خواستار آگاهی از اهمیت و ارتباط ریز مغذیها در تولید و کیفیت محصول هستیم.
مفتخریم اعلام کنیم که فروشگاه اینترنتی این مجموعه راهاندازی شد و از این پس، فروش محصولات را به صورت الکترونیک در اختیار شما، قرار خواهیم داد.